CEMFORMACIÓ

Centro colaborador de:

Contacta con nosotros

PREPÁRATE A TRAVÉS DE LA FORMACIÓN PROFESIONAL PARA EL EMPLEO,

TANTO SI TE ENCUENTRAS EN DESEMPLEO COMO SI ESTÁS TRABAJANDO.

Contacta con nosotros

Una formación de calidad, actual y orientada al trabajo

Apuesta por la Formación Professional para el Empleo

Contacta con nosotros

Si necesitas información o tienes dudas contacta con nosotros sin ningún compromiso.

Contacta con nosotros

Testimonios

Vaig fer el meu primer curs a CEMFormació al 2005. El que vaig aprendre i l’equip del centre em van facilitar trobar feina ràpidament i per això, tretze anys després, he vist la necessitat de reciclar-me, d’aprendre coses noves i no m’ho he pensat dues vegades, he tornat al CEM.

Después de casi dos meses haciendo el curso de Vigilante de seguridad en este centro, puedo confirmar que ha sido una de mis mejores experiencias. Tanto los profesores del curso como los técnicos del centro han estado muy atentos y profesionales. Gracias a ellos he podido aprobar los exámenes y sacarme la TIP. Estoy muy satisfecho.

Es podria dir que la meva vida ha fet un gir de 180º des de que vaig passar pel CEM. No trobava feina, ni sabia cap a on orientar la cerca. Al centre no només em van ajudar a orientar-me laboralment, sinó també a desenvolupar-me com a persona i a no rendir-me.

Yo era administrativa comercial pero siempre me había gustado el mundo de los Recursos Humanos. En cuanto me quedé en paro, me hablaron de CEMFormació y vi la oportunidad de estudiar de nuevo. Estoy muy contenta, he dado con gente buenísima, alumnos y profesores formamos un equipo.

Hi ha una frase d’Einstein que diu; “Si busques resultats diferents, no facis sempre el mateix”, i això és el que he aconseguit. Cem Formació m’ha permès descobrir nous continguts que m’han ajudat a obrir-me camí en diferents àmbits de la meva trajectòria professional. Per mi ha estat un plaer haver estudiat en aquest centre, ja que he ampliat els meus coneixements i m’han facilitat les eines per crear un entorn laboral saludable. Una abraçada i fins el proper curs!

Poc m’imaginava que després de tant de temps cercant feina i gràcies a la formació en “Activitats de Venda” que vaig fer al CEM, aconseguís treballar de nou. Vaig treure’m els prejudicis de sobre, gràcies a l’orientació que em van oferir els professionals de ( l’equip de) CEMFORMACIO i ara sóc un venedor de grans superfícies. He hagut de preparar-me molt, ser molt persistent, però ara tinc una nova professió i vull seguir aprenent i millorant. Moltes gràcies a l’equip del CEM.

He estat amb vosaltres un mes intens i he observat la professionalitat de l’equip, l’entrega i empatia vers els estudiants. Es nota quan la gent fa les coses que li agraden perquè reps molt més del que esperes.
Desitjo que continueu formant professionals amb molt entusiasme.

Últimas plazas

Últimas noticias

SERVEIS I ASSESSORAMENT CEMFORMACIÓ, SL INSCRITA EN EL REGISTRO MERCANTIL DE BARCELONA EL 29 DE SEPTIEMBRE DE 2006 EN EL VOLUMEN 29127, FOLIO 199 Y HOJA B150151.
DISEÑO WEB © WÀNCORA. TODOS LOS DERECHOS RESERVADOS.