CEMFormacio estara al JOBarcelona’17

Ahir i avui, al Palau de Congressos de Catalunya, s’està celebrant una nova edició del Congrés Internacional d’Ocupació per a universitaris i titulats junior a Barcelona, un congrés que té per objectiu, posar en contacte joves formats i empreses que ofereixes més de 8000 oportunitats professionals en forma de llocs de treball, pràctiques o beques.

Aquest esdeveniment, proporciona als joves participants, la possibilitat de tenir in situ entrevistes amb algunes de les empreses més importants del país, ampliar la teva xarxa de contactes i participar en alguns tallers d’orientació i desenvolupament professionals.

La Diputació de Barcelona és qui ha convidat a CEMFormació per a participar en un d’aquets tallers d’orientació, precisament amb la xerrada “L’entrevista de feina: No hi ha segones oportunitats per a les primeres impressions” que la Diputació de Barcelona té al Reculll d’Accions per als Serveis Locals d’Ocupació. L’objectiu de la xerrada és parlar de com preparar-se l’entrevista de feina i què hem de tenir en compte, quins detalls hem de poder controlar com a candidats, perquè aquest primer contacte amb l’empresa pugui esdevenir una oportunitat professional real.

Parlarem de quines preguntes ens poden fer, com preparar el què direm, de detalls de comunicació no vernal i imatge personal que hauríem de tenir controlats en una entrevsita, però també de tècniques per evitar els nervis.

La xerrada de CEMFormació tindrà lloc avui dia 16 de març a les 13h a la Competences Room del Palau de Congressos de Catalunya( https://www.jobarcelona.com/conferencies_dia2.php )

Avui mateix a les 18h, CEMFormació també participarà en l’acte de l’entrega de plaques de la Fundació Bertelsmann on es reconeixerà la nostra participació com a empresa en el projecte Alianza de la FP DUAL (http://www.alianzafpdual.es/) , una iniciativa que engloba empreses que participen en l’acolliment d’alumnes de la Formació Dual i que treballen per a una FPDual de qualitat.