Avui, els participants del curs de Gestió de Recursos Humans han rebut la visita de la responsable de l’empresa de Selecció de Personal Intac-Vic (www.intacvic.com).  Auqesta ha estat una de les visites professionals que, des de CEMFormació, organitzem cada any, per posar als participants dels nostres cursos en contacte amb la realitat per la que s’estan preparant.

Alguns dels temes que s’han parlat ha estat de la funció estratègica del departament de RRHH dins l’empresa i la importància de tenir un equip motivat per acosneguir ser una organització competitiva. Ens ha explicat com es fa la selecció de personal de perfils de comandaments intermitjos i directius, des de la descripció del lloc de treball a la decisió final.

També hem parlat d’aspectes clau del moment de l’entrevista, de cóm d’important és recollir informació i dades d’utilitat per a seleccionar el millor candidat. Aspectes com la voluntat, l’adaptabilitat i el treball, és a dir, l’actitud però també la passió i la importància de fer una feina que ens agradi i ens entusiasmi,  així com les ganes d’aprendre constantment, són la clau per escollir el millor candidat.

Els alumnes han pogut plantejar els seus dubtes, tant aquells de la seva futura feina de tècnics de Recursos Humans,  com d’altres més propis de la seva situació personal com a persones que busquen feina.

Un any més doncs, agraïm la col·laboració de la Ma Angels venint i aportant la seva experiència de més de 30 anys en el sector en els nostres alumnes, futurs tècnics de Recursos Humans.