Estem a les portes del mes de desembr… Els aparadors de les botigues i els carrers ja estan guarnits i ja comença a fer olor a Nadal.

Aquestes dates conviden a fer balanç de com ha anat l’any i a CEMFormació, no som diferents, i és que el 2023, ha estat un any molt intens.

Si ens fixem en els números… podem dir que, aquest 2023, hem fet més de 5.000 hores de formació subvencionades i que, prop de 500 persones han millorat les seves oportunitats professionals gràcies al nostre servei d’orientació laboral i formació en àrees com la gestió administrativa, la ofimàtica, els idiomes, el marketing digital, la seguretat privada o el creixement personal.

Per l’equip de CEMFormació però, ens quedem amb amb totes i cada una de les històries d’esforç i superació que han protagonistzat els nostres alumnes i usuaris al llarg d’aquest any i esperem que el proper 2024, estigui ple d’oportunitats laborals i èxits professionals.

No volem deixar d’agraír, però, la feina i dedicació de l’equip docent que s’ha entregat als nostres alumnes i l’inestimable col·laboració de les empreses que els han acollit en els seus períodes de pràctiques i que els han permes consolidar el seu aprenentatge en entorns de feina reals. Gràcies a tots!

Tot i que el 2023 encara la recta final, a CEMFormació ja estem escalfant motors per afrontar el 2024 amb més cursos i amb algunes novetats…. Voleu saber quines? Doncs segui-nos per anar-les descobrint!