El passat mes de març, CEMFormació va realitzar el curs on line de Manipulació d’aliments i Seguretat alimentaria que l’Institut de La Serreta de Rubí ha ofert als seus alumnes del CFGM Atenció a persones en situació de dependència.

Amb la titulació que han obtingut, acreditada per una enginyera tècnica d’indústries alimentàries, els alumnes podran demostrar que tenen els coneixements per a realitzar part la feina per la que s’estan preparant, la de millorar la qualitat de vida de persones en situació de dependència, tant en l’àmbit domiciliari com institucional, fent tasques assistencials i de suport a la gestió domèstica, entre d’altres.

Esperem que l’esforç i dedicació d’aquests joves en aquesta formació, tingui els seus fruits en pocs mesos, quan surtin amb la seva titulació de formació professional. L’índex d’inserció de les persones titulades en cicles de grau mig de l’àrea de Servies socioculturals i a la comunitat  és de més del 40%, tot i que més d’un 70% continua formant-se.

Aquesta edició, és la tercera que CEMFormació realitza als alumnes de La Serreta, tot i que, les dues darreres opcions es van realitzar en modalitat presencial, l’adaptació a la modalitat on line ha estat molt ben valorada pels alumnes participants.