Una bona estratègia de promoció, negoci i dinamització d’una empresa, producte o servei, contempla indiscutiblement la gestió de les xarxes socials.

El coneixement i experiència en aquests entorns és molt important, perquè inclús comptant amb serveis professionals externs, cal que des de dins de la nostra empresa, algú construeixi una bona estratègia amb coneixement de causa. Només així, aconseguirem fer que les xarxes social remin a favor nostre.

Aquest curs, realment integra tres cursos diferents.  La realització dels tres cursos us atorga una visió prou amplia i integrada per a poder funcionar de forma autònoma. Tot i així, si ho desitgeu, podeu cursar-ne només algun d’ells

  • Promoció i negoci a través de les xarxes socials
  • Community manager
  • Neuromarketing

El Neuromàrqueting investiga i estudia com es comporta el cervell en un procés de compra.

Per què de vegades comprem sense pensar-ho molt i d’altres no?

Quina influència tenen els espais, els aparadors, els canals digitals o les paraules del venedor en la decisió de compra?

Aquestes preguntes i moltes altres, tenen resposta des del Neuromàrqueting. A partir de l’anàlisi de l’atenció, la memòria i sobretot les emocions, identificarem els nivells d’atenció que mostren les persones en diferents situacions de compra, i a partir d’aquests coneixements, podrem influir en la decisió de compra.

En els seus inicis, les grans empreses, van invertir molts diners en Neuromàrqueting. Avui en dia, aquesta ciència està a l’abast de qualsevol persona

No t’ho perdis