No deixis passar aquesta oportunitat.

Descobreix què pot fer la teva empresa a Instagram i aprofita el seu potencial per arribar a més clients.

 

Dóna ales a la teva creativitat.

Avui en dia, no hi ha cap empresa que no s’hagi plantejant optimitzar les xarxes socials per relacionar-se amb els seus clients, difondre els seus productes i/o serveis o senzillament per donar-se a conèixer.

En el curs de “Promoció i negoci a través de les xarxes socials” treballarem de ple el nostre dia a dia a les xarxes, veurem alguns aspectes molt concrets i específics sobre les xarxes, i també coneixerem programari informàtic per a gestionar de forma més àgil i eficient les xarxes socials.

Avui en dia, Internet i les xarxes socials són clau per a donar a conèixer o promocionar qualsevol negoci o projecte però…

…Podries dir quins resultats has obtingut fins ara, de l’estratègia de comunicació i venda per Internet del teu negoci? Saps quines són les plataformes on line més adients per fer una bona promoció de la teva marca? Tens clar què persegueixes quan inicies una campanya publicitària per Internet i com disposar de la informació dels resultats obtinguts?…

A aquestes, i a moltes altres preguntes, trobaràs resposta en aquest curs que t’ofereix la possibilitat d’analitzar la situació actual de la web del teu negoci o projecte, dissenyar un bon pla de màrqueting i tenir eines per avaluar els resultats de la presencia del teu negoci a Internet i a les xarxes socials.

Aquest és el teu curs si vols que el temps que dediquis a la promoció del teu negoci a Internet sigui 100% efectiu!