Aquest curs t’ajudarà a entendre, comprendre i realitzar operacions per l’ús professional de l’eina Microsoft Word2016 des de zero, tals com la creació de documents de text , canviar el format, administrar documents i contingut, disseny avançat de documents i la creació de referències avançades i elements de Word personalitzats.

La durada de cada curs és de 45 hores. Si es fan els dos cursos (és recomenable) la durada total són 90 hores

Amb aquest curs tindràs les competències informàtiques i digitals per desenvolupar tasques de suport administratiu i les pròpies d’aquests professionals.

Un gravador de dades ha de recopilar, organitzar i actualitzar dades e informació per introduir-les en base de dades i altres sistemes informàtics.

Es una feina que requereix la verificació, exactitud e integritat de la informació així com assegurar la protecció de la informació

La tecnologia i Internet són un element importantissim en la promoció d’un negoci o empresa. Els canvis constants i la rapidesa de la societat acutal, exigeix tenir una pàgina web actual, sense problemes d’optimització de posicionament web ni d’usabilitat, ha de ser còmode i fàcil d’utilitzar pels usuaris, ha de tenir un disseny web actual, modern i que cridi als teus clients actuals i als potencials.

Amb aquest curs tindràs eines que et permetran crear i/o mantenir la web del teu negoci o empresa.

Aquest curs t’ajudarà a entendre, comprendre i realitzar operacions per l’ús professional de l’eina Microsoft Excel 2016, tals com la creació i administració de fulls de càlcul, l’administració de cel·les de dades i intervals, la creació de taules, la realització d’operacions amb fórmules i funcions i la creació de gràfics i objectes.

Aquest curs té una durada de 45 hores.

  • Vull canviar de feina i no sé com enviar el CV al departament de Personal d’una important cadena de supermercats! 
  • He de demanar per correu electrònic una entrevista amb la tutora del meu fill i no sé com fer-ho! 
  • A l’empresa ja no m’envien les nòmines, me les he descarregar i no sé per on començar!! 
  • M’han fet la revisió metge i no sé com accedir als informes de resultats!   
  • La meva filla comença a treballar amb l’ordinador per fer els deures d’escola i no la puc ajudar!  
  • He de demanar cita prèvia per fer el DNI i no me’n surto! 
  • Quan he de fer qualsevol gestió per Internet, sempre depenc que m’ajudi el meu fill…  
  •  

 Us reconeixeu en alguna d’aquestes situacions? 

Si és que si, de ben segur que us anirà bé aquest curs eminentment pràctic que proporciona els coneixements mínims  necessaris per fer gestions i tràmits, a través d’Internet i amb l’ordinador, de forma autònoma.  

 Aprèn a fer un document i enviar-lo per correu electrònic! Mou-tet per Internet per fer les gestions i tràmits que necessitis, sense ajuda i des del teu ordinador, mòbil o tauleta!  

 Fes que els teus coneixements d’informàtica no siguin un problema!!