Avui en dia, tenir presència a Internet és clau per a qualsevol negoci però…

…com fer que la gent arribi a la meva web per conèixer el meu producte i servei?  Què puc fer per aparèixer abans que la meva competència al cercador? Què necessito saber quan encarrego que em facin o modifiquin la meva web? Com faig una campanya publicitària per Internet i què em pot costar?…

A aquestes, i a moltes altres preguntes, trobaràs resposta en aquest curs que t’ofereix la possibilitat de conèixer les estratègies gratuïtes per a que et trobin abans que a la teva competència (SEO) i per a crear campanyes publicitàries de pagament per a tenir resultats ràpids (SEM).

 

Avui en dia, Internet i les xarxes socials són clau per a donar a conèixer o promocionar qualsevol negoci o projecte però…

…Podries dir quins resultats has obtingut fins ara, de l’estratègia de comunicació i venda per Internet del teu negoci? Saps quines són les plataformes on line més adients per fer una bona promoció de la teva marca? Tens clar què persegueixes quan inicies una campanya publicitària per Internet i com disposar de la informació dels resultats obtinguts?…

A aquestes, i a moltes altres preguntes, trobaràs resposta en aquest curs que t’ofereix la possibilitat d’analitzar la situació actual de la web del teu negoci o projecte, dissenyar un bon pla de màrqueting i tenir eines per avaluar els resultats de la presencia del teu negoci a Internet i a les xarxes socials.

Aquest és el teu curs si vols que el temps que dediquis a la promoció del teu negoci a Internet sigui 100% efectiu!

A l’hora de gestionar equips de treballs, es indispensable optimitzar les eines de comprensió de la conducta humana per aconseguir treure el màxim potencial de l’equip

El neurolideratge combina les habilitats intrínseques del gestor d’equips de treball amb les possibilitats que ens ofereix la neurociència

Actualment, les persones requereixen competències en llengua anglesa en multitud de situacions laborals i treballs diferents. Aquest coneixement no és exclusiu d’una tipologia de treball, sinó que és necessari per a molts i diversos professionals, treballadors i treballadores.

El nivell B1 correspon a usuaris independents amb l’idioma, és a dir, que compten amb la fluïdesa necessària per comunicar-se sense esforç amb parlants nadius.

Aquest curs està dividit en 4 cursos, cadascun d’ells té una durada de 60 hores. No és obligatori cursar els quatre cursos però és recomenable fer tot l’itinerari)

No deixis passar aquesta oportunitat.

Descobreix què pot fer la teva empresa a Instagram i aprofita el seu potencial per arribar a més clients.

 

Dóna ales a la teva creativitat.

Aquest curs t’ajudarà a entendre, comprendre i realitzar operacions per l’ús professional de l’eina Microsoft Word2016 des de zero, tals com la creació de documents de text , canviar el format, administrar documents i contingut, disseny avançat de documents i la creació de referències avançades i elements de Word personalitzats.

La durada de cada curs és de 45 hores. Si es fan els dos cursos (és recomenable) la durada total són 90 hores

Amb aquest curs tindràs les competències informàtiques i digitals per desenvolupar tasques de suport administratiu i les pròpies d’aquests professionals.

Un gravador de dades ha de recopilar, organitzar i actualitzar dades i informació per introduir-les en base de dades i altres sistemes informàtics.

És una feina que requereix la verificació, exactitud i integritat de la informació així com assegurar la protecció de la informació

Avui en dia, no hi ha cap empresa que no s’hagi plantejant optimitzar les xarxes socials per relacionar-se amb els seus clients, difondre els seus productes i/o serveis o senzillament per donar-se a conèixer.

En el curs de “Community Manager” treballarem de ple el nostre dia a dia a les xarxes, veurem alguns aspectes molt concrets i específics sobre les xarxes, i també coneixerem programari informàtic per a gestionar de forma més àgil i eficient les xarxes socials.

El coaching, és anglicisme que procedeix del verb anglès “to coach”(entrenar). És un mètode que es basa en acompanyar, instruir i entrenar una persona o un grup d’elles, amb l’objectiu d’aconseguir complir metes o desenvolupar habilitats específiques.

Si bé el terme coach té una procedència directa des de l’àmbit esportiu, és en l’entorn empresarial i personal des d’on es coneix per coaching al procés mitjançant el qual el coach o entrenador i la persona o grup implicats en aquest procés, busquen el camí més eficaç per assolir els objectius fixats usant els seus propis recursos i habilitats.

 

  • Vull fer un canvi laboral i no sé per on començar!
  • Soc tutor d’un grup de 4t d’ESO i alguns dels meus alumnes estan molt desorientats, no saben què estudiar el proper curs. No sé com ajudar-los!
  • M’han ascendit com a Cap de projectes i no tinc experiència en conducció de grups, com puc aconseguir que els membres de l’equip, es sentin motivats i m’ofereixin tot el seu potencial?
  • Treballo com a sanitària en un centre mèdic i vull acompanyar als meus pacients a fer el canvi d’hàbit que necessiten per trobar-se millor (deixar de fumar, perdre pes…)
  • Vull millorar les meves relacions amb el meu fill adolescent! …O amb la meva mare!
  • Treballo com a orientador laboral i no sé com aconseguir que alguns dels meus usuaris facin el “clic” per activar-se en la seva recerca de feina….
  • Quan he de fer una presentació en públic entro en pànic i ho passo fatal!!
  • He d’aprendre a dir “no”!

Us reconeixeu en alguna d’aquestes situacions?

Si és que si, de ben segur que us anirà bé aquest curs que proporciona l’estructura i metodologia bàsica d’un procés de coaching, aprenent i practicant les eines bàsiques i fonamentals per a l’acompanyament pel canvi d’hàbits i l’establiment i orientació d’objectius vitals.

Al curs, es treballarà el mètode GROW, que proporciona l’estructura bàsica en la que es basen les principals escoles de coaching, i orienta cap a altres escoles i perspectives per ampliar les competències com a coach.